​OPSÆTNING AF FILT SIKRER DIG ET FLOT OG LANGTIDSHOLDBART RESULTAT

​Rigtig mange danskere vælger at få opsat filt på deres vægge og overflader, og det kan der være flere gode grunde til. Hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp til opsætning af filt, så står vi hos Malermester Norbert klar til at sikre dig et flot og holdbart resultat.

​Vi tilbyder opsætning af filt hos både private og erhverv i Brøndby, Glostrup, Ishøj og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for vores hjælp.

HVAD ER FORDELENE VED OPSÆTNING AF FILT?

Er du i tvivl om, hvorvidt filt er den rette løsning for dig? Så kan du nedenfor læse om nogle af de mange fordele, der er ved at opsætte filt på væg og loft:

  • Du er sikret en flot finish
  • Du opnår en god beskyttelse/armering mod revner
  • Du får et langtidsholdbart resultat.

En af de helt store grunde til at mange vælger at få opsat filt på deres vægge er, at det giver en glat og ensartet overflade, som passer ind i langt de fleste danske hjem. Opsætning af glasvæv giver omvendt en mere struktureret overflade, som nogle også foretrækker.

Derudover kan du ved hjælp af opsætning af filt opnå en rigtig god beskyttelse mod revner på særligt gamle pudslofter og pudsvægge, da virker som en god armering. Og filten er også velegnet til nye gips vægge og lofter.

Alt i alt er filt i langt de fleste tilfælde en rigtig god investering, da det er med til at sikre et flot og langtidsholdbart resultat, når du efterfølgende skal have malet væggene.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ EN PRIS PÅ DIN OPGAVE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om fordelene ved opsætning af filt, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud. Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser.

Få et GRATIS tilbud

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit maleprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt