​PRIVAT MALERARBEJDE

​Hos Malermester Norbert udfører vi alt i malerarbejde for private.

​Fra rå murstensvægge, spartling, filt og væv, grunding, maling til overfladebehandlinger. Samtidig arbejder vi på alle former for overflader, hvad end det er træ, mursten, puds, og gips, det gælder både inden- eller udendørs.

Der er derfor ikke den maleropgave, vi ikke kan håndtere for dig som privatkunde om det er en opfriskning eller en fuld renovering.

PROFESSIONEL MALER SIDEN 2003

Vi har eksisteret siden 2003, hvorfor vi har mange års erfaring med malerarbejde for private.

Vi ved derfor, hvad det vil sige at omgås i folks private hjem samt kender deres forventninger til standard og det færdige resultat.

Det er derfor altid med stor respekt og glæde, vi udfører malerarbejde for private. Det skyldes, at opgaverne altid er varierende og skal tilpasses til den enkelte kundes behov.

KVALITETSSIKRING

For at opnå det bedste resultat kommer vi altid ud og beser opgaven, inden vi går i gang.

Samtidig giver vi også gerne gode råd til, hvordan du selv kan være med til eventuel at klargøre.
​Vi har samtidig daglig kontrol/kvalitetssikring og jævnlige byggemøde med bygherrer.
​På den måde ved du altid præcis hvordan malerarbejdet forløber sig.

SKAL VI HÅNDTERE DIT MALERPROJEKT?

Skal vi male dit hjem?

Vi udfører arbejde i både Brøndby, Glostrup, Ishøj og omegn, men vi kører naturligvis gerne til hele hovedstadsområdet, hvis du har behov for det. Lad os tage en snak om dit næste projekt.

Få et GRATIS tilbud

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​VORES ARBEJDSOMRÅDER INVOLVERER

VÆV OG FILT

Vi anvender i dag primært filt, når vi skal beklæde væggene i nybyggeri, ligesom filt også anbefales i ældre ejendomme på både lofter og vægge.

Det skyldes, at filt kan holde på mindre sætningsrevner. Samtidig har filt også en ensartet og glat overflade, som er meget moderne for tiden.

Ønsker du lidt mere struktur, kan du vælge af få opsat en tykkere væv, som kan fås i flere forskellige mønstre. Vi kan male både filt og væv med lige den farve, du ønsker.

SPARTEL

Det nyeste på markedet er spartelmasser, som giver enten et beton eller marmor look.

Spartelmasserne er et godt alternativ til tapet, hvis du ønsker lidt spil på væggene.

De fås i forskellige nuancer og kan både være matte eller blanke. Du kan derfor anvende spartelmasse i alle rum, også omkring brændeovne, køkkener og bad.

INVENTAR

Alt kan stort set males.

Foruden lofter, vægge og træværk maler vi derfor også gerne på andre ting. Det er dog vigtigt, at man sørger for at bruge det rigtige produkt fra start.

Vi synes, det er både sjovt og udfordrende at male på genstande som badekar, fliser, reoler, møbler og lignende. Så står du med et lidt anderledes malerprojekt, så tøv ikke med at ringe til os.

GULVE

Vi har stor erfaring med både trægulve og betongulve.

Vi kan derfor både male med plastmaling og vandig Epoxy – afhængigt af dine ønsker. Maling af gulve anvendes ofte i lagerhaller og er et billigere alternativ til eksempelvis flisebelægning.

Vi har senest malet Brøndby Idrætsefterskole, hvor vi malede knap 600m2 i kældergangene.

TRÆVÆRK

Vi maler både indendørs og udendørs træværk.

Udendørs træværk bliver hver dag udsat for det danske vind og vejr, hvilket slider på træet.Derfor er det vigtigt at sørge for at behandle træet, så det kan holde i mange år frem. Hvis du eksempelvis giver dine træ-facader en god behandling med et godt forarbejde, kan træet snildt holde i op til 20 år, uden du behøver behandle det igen.

RÅDGIVNING

Det kan ske, at vi støder på opgaver, hvor der er tvivl om, hvilken behandling der skal til for at udføre arbejdet korrekt.

I sådanne tilfælde har vi gennem vores leverandører tilknyttet teknisk hjælp, som kan vejlede med test og rapporter.

På den måde giver vi garanti for vores arbejde og produkter.​

TAPET

En af vores spidskompetencer er tapet – og også gerne mønstret tapet – hvilket vi sætter en ære i at udføre til perfektion.

Hos os får du altså tapet, hvor mønstrene er sat rigtigt sammen, og hvor samlingerne er usynlige.

I dag anvender vi primært Non Wowen tapeter, hvor limen påføres direkte på væggen. Det gør tapetet lettere at arbejde med, samtidig med der opnås et bedre resultat.

Afhængigt af dine ønsker forbereder vi væggen inden tapetet sættes op. Du opnår nemlig en pænere tapetsering, hvis der sørges for at sætte tapetet op på glatte, spartlede vægge.

Bor du derimod i en bolig med Rotex Tapet – bedre kendt som savsmuldstapet – er der ikke de samme store krav til ujævnheder på væggene. Det skyldes, at tapetet er nubret og derfor god til at skjule ujævnhederne. Samtidig er denne type tapet nem at sætte op.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit maleprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt