​MALING AF LOFTER

Trænger loftet til at blive malet, men har du ikke tiden, overskuddet eller lysten til selv at stå for malerarbejdet, så står vi hos Malermester Norbert klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi tilbyder blandt andet professionel maling af loft for privatpersoner såvel som erhvervskunder Brøndby, Glostrup, Ishøj eller omegn. Skal vi også komme forbi dig for at male loftet?

FÅ LOFTMALING I HØJESTE KVALITET

Vi prioriterer altid kvaliteten af vores arbejde og vores malerprodukter højt, når vi er ude for at udføre en opgave for en kunde, og det gælder selvfølgelig i høj grad også, når vi varetager opgaver i forbindelse med maling af loft.

Derudover er vi altid opdaterede og på forkant med de nyeste trends, så du kan være sikker på, at du får et moderne og langtidsholdbart resultat. Vi er med dig hele vejen igennem processen, så du kan være tryg ved, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig.

KONTAKT OS OG FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ MALING AF LOFT

Hvor meget maling af loft koster varierer fra opgave til opgave, idet vores priser blandt andet afhænger af, hvor mange kvadratmeter loft du skal have malet. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris ud fra lige netop din opgave og dine ønsker til det færdige resultat. På den måde ved du altid på forhånd, hvor meget vores arbejde kommer til at koste dig.

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på maling af loft, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os.

INDHENT ET TILBUD

Få et GRATIS tilbud

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit maleprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt