​MALING AF VINDUER DER SIKRER EN SMUK FINISH OG ET HOLDBART RESULTAT

​VI MALER BÅDE INDVENDIGE OG UDVENDIGE VINDUER

​Hos Malermester Norbert tilbyder vi både indendørs såvel som udendørs maling af vinduer. Vi henvender os til både private husejere samt forskellige former for erhvervskunder, der har brug for hjælp til deres malerarbejde.

Rent geografisk kører vi ud til opgaver i Brøndby, Glostrup, Ishøj og omegn. Har du en opgave til os i et andet omkringliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

PAS SÆRLIGT GODT PÅ DEN UDVENDIGE DEL AF VINDUET

Den udvendige del af vinduet er særligt udsat for vind og vejr. Derfor gælder det om at passe særligt godt på denne del af vinduet, hvis der er tale om et vindue af træ, der skal kunne holde i mange år.

Maling af vinduer udendørs sikrer den optimale beskyttelse mod det danske vejr. Samtidig kan det være med til at give bygningens facade et helt andet udtryk, hvis du vælger en ny farve til vinduerne.

Den indvendige del af vinduerne og de tilhørende karme kan naturligvis også trænge til en ny gang maling. Dette arbejde udfører vi selvfølgelig også, så du kan få malet dine vinduer både udvendigt og indvendigt i samme omgang. Ønsker du i samme omgang maling af døre, kan vi også være behjælpelige.

VI SØRGER FOR VELUDFØRT ARBEJDE FRA BUNDEN AF

Vi går utroligt højt op i kvalitet, og vi ved, at et flot og langtidsholdbart resultat starter med bundarbejdet. Derfor sørger vi for at udføre bundarbejdet i høj kvalitet, så du kan få glæde af et flot resultat i de næste mange år.

Bundarbejdet dækker blandt andet over en grundig slibning af træet og afvask ag alger samt grundingsolie, så træet er modtageligt over for den nye maling.

FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ MALING AF VINDUER

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores malerarbejde. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, eventuelt med en fast timepris, på din opgave i forbindelse med maling af vinduer.

Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave, så kommer vi forbi til en besigtigelse.

Få et GRATIS tilbud

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit maleprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt