​MALING AF UDENDØRS TRÆVÆRK UDFØRES I HØJ KVALITET

​NÅR TRÆVÆRKET TRÆNGER TIL EN KÆRLIG HÅND

​Skal vinduerne males udvendigt, eller er det hegnet ind mod naboen, der trænger til en kærlig hånd? Hos Malermester Norbert tilbyder vi professionel maling af udendørs træværk i høj kvalitet.

Vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder.
​vi kører blandt andet ud til maleropgaver i Brøndby, Glostrup, Ishøj og omegn.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for maling af udendørs træværk:

  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af træfacader
  • Maling af hegn
  • Maling af udhæng
  • Maling af gavle
  • Maling af kviste
  • Maling af skurer og carporte

BESKYT TRÆET OG FÅ ET FLOT RESULTAT MED NY MALING

Der kan være flere forskellige grunde til at male udendørs træværk. Først og fremmest giver malingen træet den nødvendige beskyttelse, der skal til for at sikre, at det kan holde til at være udenfor hele året rundt, uden at det rådner.

Derudover kan du med ny maling af udendørs træværk give dit hegn, din terrasse eller lignende et helt nyt look. Det gælder, uanset om du vælger den samme farve som hidtil, eller om du ønsker at prøve en helt ny farve af. Der kan males med transparant, halvdækende og heldækende på både vand og oliebasis.

DERFOR SKAL DU VÆLGE VORES FIRMA

Vi er et malerfirma, der går utroligt højt op i kvalitet. Derfor kan du altid forvente at få veludført malerarbejde, når du vælger at lade os varetage din opgave.

Vi sørger for solidt bundarbejde. Det betyder, at vi bruger den nødvendige tid på at sikre, at alt det indledende arbejde er i orden. Det giver nemlig den bedste finish og den længste holdbarhed. Bundarbejdet omfatter blandt andet, at vi sliber træværket grundigt ned og fjerner eventuelle gamle malerrester samt afvask af alger. Herefter anvender vi den nødvendige grundingsolie, så træet er modtageligt over for ny maling.

FÅ BEREGNET EN SKRÆDDERSYET PRIS PÅ MALING AF UDENDØRS TRÆVÆRK

Har du brug for professionel hjælp til maling af træværk udendørs, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et skræddersyet tilbud til dig på din opgave eller giver en fast timepris.

Få et GRATIS tilbud

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit maleprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt