Når kvalitet er prioritet©

Maling & totalentreprise Når kvalitet er prioritet
Totalentreprise2019-03-20T16:42:21+00:00

Totaltentreprise

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Hos Malermester Norbert varetager vi gerne din totalentreprise. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi har arbejdet med igennem mange år.

Det betyder, at vi kan levere et færdigt projekt af enhver art fra start til slut, som kan involvere både maler, murer, tømrer, VVS og gulve. På den måde kan du blive fri for både kontakt til og ansvar for koordinering af de nødvendige håndværkere.

Uanset hvilken type arbejdsopgave, vi udfører, prioriterer vi altid kvaliteten. Derfor er alle vores samarbejdspartnere autoriserede inden for deres egen branche, så vi altid kan sikre, at kvaliteten er i top.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med dit projekt? Så ring til os på 26 27 87 69 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om dit projekt, uanset om det drejer sig om udestuer, tage, udbygninger, nye kontorfaciliteter, butiksvinduer, køkken – ja alt, hvad du kan forestille dig, kan vi håndtere.

Skriv til os
Ring til os

Vi udfører opgaver i både Brøndby, Glostrup og Albertslund, men har du brug for hjælp til din totalentreprise andre steder i hovedstadsområdet, kan vi naturligvis også være behjælpelige hermed.

Vores totalentreprise involverer

Maleren

Sikrer som totalentreprenør, at alle parter arbejder sammen og til tiden. Vi styrer arbejdet fra start til slut, holder dig informeret undervejs og sikrer, at resultatet lever op til forventningerne.

Vores murer

Giver vejledning og gode råd til indretning og energirigtige løsninger. Vores murer har mere end 20 års erfaring, så vi sikrer, at kvaliteten er i top.

Vores elektriker

Sikrer energirigtige løsninger, der passer til dit forbrug. Det er de små ting i hverdagen, der tæller, og det rigtige stik, det rigtige sted, kan gøre alverden til forskel.

Vores tømrer

Rådgiver om korrekte materialer, sammensætninger og farver. Skal du opsætte et køkken, kan han eksempelvis rådgive om slidstærke materialer til bordplader mm.

Skal vi klare din totalentreprise?