NÅR KVALITET ER PRIORITET©

OPSÆTNING AF TAPET DER GIVER RUMMET NYT LIV OG PERSONLIGHED


Kunne du tænke dig at give væggene i dit hjem eller i dine virksomhedslokaler nyt liv, så der kommer til at være noget mere sjæl og personlighed til stede i rummene? I stedet for blot at male væggene i en anden farve, så kan opsætning af tapet være en rigtig god løsning, og det kan vi hos Malermester Norbert hjælpe dig med, så du kan være sikker på, at du får et flot resultat.

Vi tilbyder blandt andet tapetopsætning for privatpersoner og erhvervskunder i Brøndby, Glostrup, Ishøj og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du trænger til, at der skal ske noget nyt på dine vægge.

LAD EN PROFESSIONEL STÅ FOR OPSÆTNING AF TAPET

Opsætning af tapet er en opgave, som rigtig mange vælger at give sig i kast med selv, men efter nogle mislykkedes forsøg ender mange alligevel med at kontakte en professionel maler som os for at få hjælp til tapetsering.

Det er nemlig utroligt svært for en utrænet at sætte tapetbanerne op på en måde, så der ikke kommer nogen synlige overgange mellem banerne, og så der samtidig kommer flotte afslutninger ved hjørner.

Vi har mange års erfaring inden for blandt andet opsætning af tapet, og vi kan således garantere dig for, at du kommer til at få et flot og professionelt resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAPETSERING

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser eller kompetencer, hvis du kunne tænke dig at høre mere, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på opsætning af tapet. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have tapetseret almindelige vægge, skråvægge, eller om du skal have sat tapet op et helt tredje sted.

FÅ ET GRATIS TILBUD

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

  Du kan herunder læse mere om nogle af de maleropgaver, vi udfører.

  HEDEGÅRDS ALLÉ 25
  2605 BRØNDBYVESTER

  TELEFON:2627 8769
  MAIL: MESTER@MALERMESTERNORBERT.DK
  CVR.NR: 27202268