NÅR KVALITET ER PRIORITET©

OPSÆTNING AF FILT SIKRER DIG ET FLOT OG LANGTIDSHOLDBART RESULTAT


Rigtig mange danskere vælger at få opsat filt på deres vægge og overflader, og det kan der være flere gode grunde til. Hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp til opsætning af filt, så står vi hos Malermester Norbert klar til at sikre dig et flot og holdbart resultat.

Vi tilbyder opsætning af filt hos både private og erhverv i Ishøj, Brøndby, Glostrup og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for vores hjælp.

HVAD ER FORDELENE VED OPSÆTNING AF FILT?

Er du i tvivl om, hvorvidt filt er den rette løsning for dig? Så kan du nedenfor læse om nogle af de mange fordele, der er ved at opsætte filt på væg og loft:

 • Du er sikret en flot finish
 • Du opnår en god beskyttelse mod revner
 • Du får et langtidsholdbart resultat.

En af de helt store grunde til at mange vælger at få opsat filt på deres vægge er, at det giver en glat og ensartet overflade, som passer ind i langt de fleste danske hjem. Opsætning af glasvæv giver omvendt en mere grov overfladestruktur, som nogle også foretrækker.

Derudover kan du ved hjælp af opsætning af filt opnå en rigtig god beskyttelse mod revner, og det gælder særligt på vægge af gips.

Alt i alt er filt i langt de fleste tilfælde en rigtig god investering, da det er med til at sikre et flot og langtidsholdbart resultat, når du efterfølgende skal have malet væggene.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ EN PRIS PÅ DIN OPGAVE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om fordelene ved opsætning af filt, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud. Vi udfører vores arbejde til attraktive priser, og vi sørger selvfølgelig for pæne afslutninger omkring hjørner.

FÅ ET GRATIS TILBUD

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

  Du kan herunder læse mere om nogle af de maleropgaver, vi udfører.

  HEDEGÅRDS ALLÉ 25
  2605 BRØNDBYVESTER

  TELEFON:2627 8769
  MAIL: MESTER@MALERMESTERNORBERT.DK
  CVR.NR: 27202268