NÅR KVALITET ER PRIORITET©

MALING AF VÆGGE UDFØRES FOR PRIVATE OG ERHVERV


Trænger dine vægge til at blive malet, og er du i den forbindelse på udkig efter en dygtig og erfaren maler, der kan hjælpe dig med at sikre et flot og professionelt resultat? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Malermester Norbert har vi mange års erfaring inden for vægmaling og andre former for maleropgaver, og vi kan derfor tilbyde professionel maling af vægge.

Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og forskellige former for erhverv, og vi kører blandt andet ofte ud til kunder i Brøndby, Glostrup og Ishøj. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er behov for vores ekspertise og erfaring.

HVORNÅR KAN DET VÆRE NØDVENDIGT AT MALE VÆGGENE?

Der kan være mange forskellige grunde til, at det er nødvendigt at give væggene en gang maling. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

 • Tilflytning
 • Fraflytning
 • Ønske om en ny farve på væggene
 • Den gamle farve er falmet eller blevet gullig og trænger til at blive genopfrisket.

Uanset hvad årsagen er til, at du godt kunne tænke dig at få professionel hjælp til indendørs eller udendørs maling af vægge, så kan du altid forvente, at du får et flot og professionelt resultat, når du vælger at lade vores firma stå for arbejdet. Vi holder os løbende opdaterede omkring de nyeste trends og tendenser, og vi sørger for at være tilgængelig undervejs under hele forløbet.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MALING AF VÆGGE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på maling af væg. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som vi udfører i Ishøj, Glostrup, Brøndby og omegn.

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på maling af loft, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os.

FÅ ET GRATIS TILBUD

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

  Du kan herunder læse mere om nogle af de maleropgaver, vi udfører.

  HEDEGÅRDS ALLÉ 25
  2605 BRØNDBYVESTER

  TELEFON:2627 8769
  MAIL: MESTER@MALERMESTERNORBERT.DK
  CVR.NR: 27202268