NÅR KVALITET ER PRIORITET©

MALING AF UDENDØRS TRÆVÆRK UDFØRES I HØJ KVALITET


Når træværket trænger til en kærlig hånd

Skal vinduerne males udvendigt, trænger terrassebrædderne til en ny gang maling, eller er det hegnet ind mod naboen, der trænger til en kærlig hånd? Hos Malermester Norbert tilbyder vi professionel maling af udendørs træværk i høj kvalitet.

Vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Brøndbyvester kører vi blandt andet ud til maleropgaver i Brøndby, Glostrup, Ishøj og flere andre områder.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for maling af udendørs træværk:

 • Maling af vinduer
 • Maling af facader
 • Maling af terrasser
 • Maling af hegn
 • Maling af tagværk
 • Maling af udhæng

Beskyt træet og få et flot resultat med ny maling

Der kan være flere forskellige grunde til at male udendørs træværk. Først og fremmest giver malingen træet den nødvendige beskyttelse, der skal til for at sikre, at det kan holde til at være udenfor hele året rundt, uden at det rådner.

Derudover kan du med ny maling af udendørs træværk give dit hegn, din terrasse eller lignende et helt nyt look. Det gælder, uanset om du vælger den samme farve som hidtil, eller om du ønsker at prøve en helt ny farve af.

Derfor skal du vælge vores firma

Vi er et malerfirma, der går utroligt højt op i kvalitet. Derfor kan du altid forvente at få veludført malerarbejde, når du vælger at lade os varetage din opgave.

Vi sørger for solidt bundarbejde. Det betyder, at vi bruger den nødvendige tid på at sikre, at alt det indledende arbejde er i orden. Det giver nemlig den bedste finish og den længste holdbarhed. Bundarbejdet omfatter blandt andet, at vi indledningsvist sliber træværket grundigt ned og fjerner eventuelle gamle malerrester. Herefter anvender vi den nødvendige grundingsolie, så træet er modtageligt over for ny maling.

Få beregnet en skræddersyet pris på maling af udendørs træværk

Har du brug for professionel hjælp til maling af træværk udendørs, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et skræddersyet tilbud til dig på din opgave eller giver en fast timepris.

FÅ ET GRATIS TILBUD

UDFYLD FORMULARN OG VI RINGER DIG OP HURTIGST MULIGT

  Du kan herunder læse mere om nogle af de maleropgaver, vi udfører.

  HEDEGÅRDS ALLÉ 25
  2605 BRØNDBYVESTER

  TELEFON:2627 8769
  MAIL: MESTER@MALERMESTERNORBERT.DK
  CVR.NR: 27202268