Når kvalitet er prioritet©

Privat2019-10-04T16:46:56+00:00

Privat

Hos Malermester Norbert udfører vi alt i malerarbejde. Fra rå murstensvægge, spartling, filt og væv, grunding, maling, overfladebehandlinger og meget mere. Samtidig arbejder vi på alle overflader, hvad end det er træ, sten, puds, inden- eller udendørs.

Vi har eksisteret siden 2003, hvorfor vi har mange års erfaring med malerarbejde for private. Vi ved derfor, hvad det vil sige at omgås i folks private hjem samt kender deres forventninger til standard og det færdige resultat.

Det er derfor altid med stor respekt og glæde, vi udfører malerarbejde for private. Det skyldes, at opgaverne altid er varierende og skal tilpasses til den enkelte kundes behov.

For at opnå det bedste resultat, kommer vi altid ud og beser opgaven, inden vi går igang. Samtidig giver vi også gerne gode råd til, hvordan du selv kan være en del af arbejdet, hvis du vil, til forberedelser, vigtige informationer om tiden i projektet og meget mere. På den måde ved du altid præcis, hvordan dit malerarbejde forløber.

Kontakt os

Skal vi male dit hjem? Vi udfører malerarbejde i både Brøndby, Glostrup og Albertslund, men vi kører naturligvis gerne til hele hovedstadsområdet, hvis du har behov for det. Las os tage en snak om dit næste projekt.

Ring til os
Skriv til os
IMG_3823
IMG_3824
IMG_4004
IMG_4398
IMG_4399
IMG_3995
IMG_4003
IMG_3825
IMG_4401
IMG_3997
IMG_5250
IMG_5247
IMG_7181
IMG_7182
IMG_7187
IMG_4005

Du kan herunder læse mere om nogle af de maleropgaver, vi udfører.

Vores arbejdsområder involverer

Væv og filt

Vi anvender i dag primært filt, når vi skal beklæde væggene i nybyggeri, ligesom filt også anbefales i ældre ejendomme på både lofter og vægge. Det skyldes, at filt kan holde på mindre sætningsrevner. Samtidig har filt også en ensartet og glat overflade, som er meget moderne for tiden.

Ønsker man lidt mere struktur, kan man vælge af få opsat en tykkere væv, som kan fås i flere forskellige mønstre. Man kan male både filt og væv med lige den farve, man ønsker.

Spartel

Det nyeste på markedet er spartelmasser, som giver enten et beton eller marmor look. Spartelmasserne er et godt alternativ til tapet, hvis man ønsker lidt spil på væggene.

De fås i forskellige nuancer og kan både være matte eller blanke. Man kan derfor anvende spartelmasse i alle rum, også omkring brændeovne, køkkener og bad.

Inventar

Alt kan stort set males. Foruden lofter, vægge og træværk maler vi derfor også gerne på andre ting. Det er dog vigtigt, at man sørger for at bruge det rigtige produkt fra start.

Vi synes, det er både sjovt og udfordrende at male på genstande som badekar, fliser, reoler, møbler og lignende. Så står du med et lidt anderledes malerprojekt, så tøv ikke med at ringe til os.

Gulve

Vi har stor erfaring med både trægulve og betongulve. Vi kan derfor både male med plastmaling og vandig Epoxy, afhængigt af dine ønsker. Maling af gulve anvendes ofte i lagerhaller, og er et billigere alternativ til eksempelvis flisebelægning.

Vi har senest malet Brøndby Idrætsefterskole, hvor vi malede knap 600m2 i kældergangene.

Kælder

Har man problemer med fugt i kælderen, kan det nemt løses med den rigtige diffusionsåben maling. Anvender man den forkerte maling, vil den derimod skalle af efter kort tid.

Inden man maler, kan det være en god ide at dræne rundt om huset, så vandet kan afledes fra fundamentet.

Forsikringsskader

Vi tager os gerne af dine forsikringsskader, ligesom vi også gerne tager dialogen op med dit forsikringsselskab, hvis det er nødvendigt.

Vi kan både varetage hele entreprisen sammen med vores samarbejdspartnere eller som sidste hånd på skaderne.

Sammen med dit forsikringsselskab udbedrer vi skaden og sørger for, at du er mindst muligt generet af arbejdet.

Tapet

En af vores spidskompetencer er tapet – og også gerne mønstret tapet – hvilket vi sætter en ære i at udføre til perfektion. Hos os får du altså tapet, hvor mønstrene er sat rigtigt sammen, og hvor samlingerne er usynlige.

I dag anvender man primært Non Wowen tapeter, hvor limen påføres direkte på væggen. Det gør tapetet lettere at arbejde med, samtidig med man opnår et bedre resultat.

Afhængigt af dine ønsker forbereder vi væggen inden tapetet sættes op. Man opnår nemlig en pænere tapetsering, hvis man sørger for at sætte tapetet op på glatte, spartlede vægge.

Bor man derimod i en bolig med Rotex Tapet – bedre kendt som savsmuldstapet – er der ikke de samme store krav til ujævnheder på væggene. Det skyldes, at tapetet er nubret og derfor god til at skjule ujævnhederne. Samtidig er denne type tapet nem at sætte op.

Træværk

Vi maler både indendørs og udendørs træværk.

Udendørs træværk bliver hver dag udsat for det danske vind og vejr, hvilket slider på træet. Derfor er det vigtigt at sørge for at behandle træet, så det kan holde i mange år frem. Hvis du eksempelvis giver dine træ-facader en god behandling med et godt forarbejde, kan træet snildt holde i op til 20 år, uden du behøver behandle det igen.

Rådgivning

Det kan ske, at vi støder på opgaver, hvor der er tvivl om, hvilken behandling der skal til for at udføre arbejdet korrekt. I sådanne tilfælde har vi gennem vores leverandører tilknyttet teknisk hjælp, som kan vejlede med test og rapporter.

På den måde giver vi garanti for vores arbejde og produkter.