Når kvalitet er prioritet©

Om os2019-10-23T14:36:52+00:00

Om os

Vi er en erfaren og professionel malervirksomhed, som har eksisteret siden 2003.

Malermester Norbert består af dygtige malere, som alle er seriøse omkring det arbejde, vi udfører.

Hos os er kvalitet nemlig en prioritet.

Hvad end du er privat- eller erhvervskunde, kan du derfor altid være sikker på at få de bedste løsninger og resultater hos os.

MEDLEM AF DANSKE MALERMESTRE

Vi er samtidig medlem af Danske Malermestre, hvilket er din sikkerhed for ordentligt håndværk.

Som medlem af Danske Malermestre er vores kunder dækket af garantiordningen, som dækker op til 100.000 kr.

Garantiordningen dækker private ejere, der har fået udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.

Samtidig dækker ordningen også private lejere eller andelshavere, der for egen regning har fået udført malerarbejde i egen bolig.

MALING AF HØJ KVALITET

Hos Malermester Norbert er det ikke kun arbejdet, der er af høj kvalitet. Det gælder også for de produkter, vi anvender. Derfor er vores produkter både EU-godkendt og Svanemærket. Samtidig har vi også maling, som er enten helt eller delvist fri for MI. Disse produkter har derfor Astma- og Allergimærket.

Vi anvender disse produkter, så vi både kan være med til at skåne miljøet mest muligt, samtidig med at de hjælper med at opnå et bedre indeklima.

Vi har samtidig tilknyttet teknisk hjælp gennem vores leverandører. Skulle vi støde på opgaver, hvor vi umiddelbart ikke er sikre på, hvilke behandlinger der er nødvendige for at udføre opgaven korrekt, kan vores leverandører vejlede med test og rapporter.

Vores leverandører og vi giver derfor max garanti på både vores arbejde og produkter.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller blot brug for en maler? Så ring til os på 26 27 87 69 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om dit projekt. Foruden malerarbejde kan vi også fungere som totalentreprenør, hvis du har planer om et større byggeprojekt.

Ring til os
Skriv til os

Vores leverandører