Når kvalitet er prioritet©

Maling & totalentreprise Når kvalitet er prioritet
Erhverv2019-03-20T16:39:12+00:00

Erhverv

Vi er gennem de seneste år begyndt at udføre malerarbejde for erhvervskunder. Det betyder, at vi blandt andet har indgået samarbejder med ejerforeninger i København, ligesom vi også har erfaring med flyttelejligheder, SFO’er, skoler og industri.

Hos Malermester Norbert får I altid én kontaktperson. På den måde er I aldrig i tvivl om, hvem I skal have fat i. Det sparer både jer og os for unødvendige besværligheder.

Vores store erfaring inden for malerarbejde betyder, at vi kan spænde over mange opgaver på én gang og samtidig sørge for at løse de udfordringer, der måtte opstå. Vi tilbyder alle typer malerarbejde, hvad end det drejer sig om vægge, træværk, gulve eller inventar.

Samtidig har vi også stor erfaring med både tapet og fotostater, som ofte anvendes i restauranter, kontorer og hoteller. Vores erfaring betyder, at vi altid levere et resultat, hvor mønstrene er samlet rigtigt, og hvor samlingerne er usynlige.

Kontakt os

Skal vi udføre malerarbejde for jer? Vi varetager opgaver i både Brøndby, Glostrup og Albertslund. Men I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for en maler andre steder i hovedstadsområdet eller Nordsjælland.

Skriv til os
Ring til os

Ring til os på 26 27 87 69 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om jeres opgave. Inden vi udformer et seriøst tilbud til jer, tager vi altid ud og beser opgaven, så vi er sikre på at dække jeres behov.

Vores tilbud til erhverv involverer

Vedligeholdelseskonto

Til vores erhvervskunder tilbyder vi en vedligeholdelseskonto. Det betyder, at hvis man eksempelvis har en boligforening med en B-ordning (vedligeholdelseskonto), så fakturerer vi direkte til boligforeningen uden at sende fakturaer til den private beboer.

Abonnementsordning

Til større erhvervskunder tilbyder vi muligheden for oprettelse af en abonnementsordning. Det betyder, at vi løbende sørger for at vedligeholde jeres vægge.

Har du brug for malerarbejde til erhverv?